2010. január 19., kedd

Nemááá!!! (updated)

Nabazz. Most olvasom EZT. (Mostanában sokmindent olvasok.) Kőkemény. Szoci kommentverseny. Jelen kell lenni mindenütt. Aki szocisat kommentel, fórumra írogat...agitál, olyan helyeken, amik totál nem erre valók, akkor pontokat kap ifista szociszervezettől. Még nyerhet is valamit...talán egy csokor szegfűt? Vagy mifaszomat?
Szemeteljük tele a netet választási dumával! Így is tele van szélsős-mélymagyar-nemzetiérzelmű-rasszista-antiszemita szarokkal (erről még akár egy gyűjtést is csinálhatok, az is elképesztő). De azok az emberek legalább önként lettek korlátolt barmok. Ezt választották. "Kretén leszek, mert az megmenti a hazámat." Blabla.
De itt nem erről van szó. Ha magunktól nem tudunk elég súlyosan elbutulni, akkor megtesszük jutalomért, kötelességtudatból...mittomén. Rettenetes. Ne olvassak blogokat mostantól áprilisig? Vagy elég ha a kommenteket nem olvasom el?
Mondjuk kerékpáros fórumon a kormányok, vázak, fékek, kerekek között egy új topik: "Ha a fideszre szavazol, betiltják a kerékpározást" topic. Vagy egy hozzászólás: "Amíg az MSZP van hatalmon ez a fék is jobban fog...Fidesz=10%os fékerőveszteség", vagymitmég? Nem adok további tippeket.
Gyász ez így ahogy van.

Update:
Tehát bögre, pendrive, fesztiváljegy

Nincsenek megjegyzések: